2013. július 29., hétfő

Heti hírek

 Sziasztok! Nem voltam itt egy jó ideig, de már készül az új rész (másodjára, elsőre ugyanis nem mentettem, pedig már 90%-a kész volt... -.-") ami remélem tetszeni fog nektek :)
Gondolom sokan voltatok a ringen hozzám hasonlóan, aki nem az pedig jövőre tuti megy majd (muszáj, mert kihagyhatatlan :DD) hihetetlenül jó volt :))
Tudom, hogy a Heti hírek amolyan kiegészítőek tűnik, de igazából mindig beleszámít a történetbe. A mostani hírek meg pláne szerepet játszanak a végkifejletben, úgyhogy olvassátok el légyszike :) Sietek az új résszel, sok puszi nektek!!! <3



Rosa Toulmanov valóságshowja veszélyben?

A médiamágnás lánya már négy sikeres évadot forgatott le az MTV stábjával, de úgy látszik, az ötödiket már nem kívánja megvásárolni a zenecsatorna, arra hivatkozva, hogy a harmadik évadra ugyan sikerült kissé feljebb tornázni a nézettséget, de a negyedik évadot már kevesebb, mint feleannyi ember követte figyelemmel és nem kívánnak veszteséges üzletben részt venni.
   A csökkent nézettség hátterében több dolog is állhat, mi rákerestünk a Toulmanov-showra a különböző internetes fórumokon és tanulságos dolgokkal találtuk szembe magunkat:
- girlycatlady azt írta "Az első évad vicces volt, nézni Rosa bulizását meg az életét de egy idő után már ***** unalmas lett, hogy minden egyes rész erről szól." Ezzel egyetértett helana78 is, aki hozzátette, hogy "sajnálom emberek ha valaki megbánok de valljuk már be hogy rosa csak egy részeges túlkoros tini" A véleményre érzékenyen reagált egy unicornCorn felhasználónevű, magát tizennégy évesnek mondó netező, aki szerint "rosa egy nagyon csinos és szép lány, nem irigykedni kell de sosem lesztek olyanok mint ő és én imádom a műsort <3" Mirefel özönleni kezdtek a kommentek, hogy milyen negatív hatással lehet Rosa Toulmanov életvitele egy tizennégy éves fejlődő kislányra.
Ez valószínűleg az amerikai szülők fejében is megfordult (Az európában életben lévő médiatörvények alapján itt csak este tizenegy után vetíthették a Toulmanov-showt, Amerikában viszont főműsoridőben is) és aláírásokat kezdtek gyűjteni a Toulmanov-show befejezése mellet. Az őt ért vádakra a legrosszabbkor és legrosszabban reagált az érintett, ugyanis twitteren azt írta "*****, ti hülye ******! Ti még nem buliztatok? Dagadt amerikai mamik, gratulálok! ***** be!" és bár a bejegyzést később törölte, az MTV vezetősége egyetértett abban, hogy a műsorról lekerül a Rosa Toulmanov pasijait és hétvégéit bemutató reality. 
     Hogy más csatorna megvásárolja e a show sugározásának jogait, egyenlőre talány, de kérdéses, hogy megérné e egyáltalán.
                                                                          /szombat, Times of the City, 7. oldal/






Jenson Button és Lisette Petrolen botrányos összetűzésbe keveredett!

Bár már úgy tűnt, teljes mértékben külön utakon járnak (Petrolen Kimi Räikkönennel, Button pedig Karol Schneizerrel kezdett randizni) úgy látszik, még mindig nem simultak el a nézeteltéréseik: miután Button vasárnap megnyerte a Német nagydíjat, elment új barátnőjével egy német szórakozóhelyre, ahol nem sokkal később Petrolen is megjelent, nem mással, mint a már említett finn világbajnokkal. Szemtanúk szerint ezt szóvá is tette a McLaren pilótája és nemsokára hangos szóváltásba kezdtek, Button mérgében egy poharat is a földhöz vágott. Megkerestük az érintetteket, de csak Karol Schneizer volt hajlandó válaszolni a kérdéseinkre: "Lisette csak nem tudja elfogadni a tényt, hogy én és Jenson szeretjük egymást és ő már a múlté. Hatalmas hisztit csapott, amit nem is értettünk." 
Vajon legközelebb Karolnak is nekiesik majd a hisztis angol lány? Ha igen, mi tájékoztatjuk majd a kedves olvasóinkat, efelől ne aggódjanak...
                                                                /hétfő, Juneon, 23. oldal/






Beijing Petrolen és Nico Roberg első közös interjúja, csak nálunk!  A pár már a hotelszoba kanapéján ül egymás mellett, egymás kezét fogva, amikor belépek. Köszönök, amit ők mosolyogva viszonoznak.

GQ: Mióta is vagytok együtt tulajdonképpen?
Beijing: Hivatalosan vagy ténylegesen? (nevet) Nem tudom... régóta jóban voltunk már, szinte észrevétlenül lett szerelem ebből a dologból, úgyhogy pár hete. Talán így tudok a legjobban válaszolni erre a kérdésre.

GQ: Egyesek szerint hirtelen jöttetek össze és talán túl gyorsan haladtok. Ti hogy látjátok ezt?
Nico: Ezt szerintem csak mi tudjuk megítélni. És én ezt bőven nem érzem gyorsnak. Ha szeretne esküvőt, akár holnap feleségül venném, nagyon biztos vagyok magunkban.
Beijing: Szeretnék esküvőt...
Nico: Igen? Holnap?
Beijing: Nem, azt azért nem. (felnevetnek)

GQ: Azért látom, megvan az összhang. Előny vagy hátrány az, hogy minden versenyhétvégén együtt vagytok? (Beijing Petrolen a FIA egyik összeköttetője, tehát minden versenyhétvégén jelen van)
Nico: Természetesen előny! Nem is tudom, mihez kezdenénk, ha csak három-négyhetente tudnánk összefutni.
Beijing: Persze. Így sem vagyunk együtt azért éjjel-nappal, hiszen Nico edz, szimulátorozik, taktikát beszél a mérnökével stb, valamint nekem is megvan a magam dolga. De esténként általában azért már ráérünk egymásra, illetve mindig találunk egy-két szabad délutánt, mikor csinálhatunk pár közös programot.

GQ: Például?
Nico: Itt, Németországban például elvittem jó néhány helyre, ahol gyerekkoromban megfordultam, sőt, apának is bemutattam, aki nagyon szimpatikusnak tartotta Beijinget és örült neki, hogy találkoznak.
Beijing: Ijesztő volt Keke Rosberggel találkozni, de rendkívül kedves és nyugodt ember. Látta rajtam, hogy ideges vagyok, úgyhogy elmondott pár poént, amivel oldotta a hangulatot. Nagy élmény volt.

GQ: Miben változott az életetek azzal, hogy együtt vagytok?
Nico: ...az biztos, hogy sokkal több ruha és cipő van körülöttem. (Beijing oldalba vágja, mire felnevet, aztán komolyabb hangon folytatja:) Azért nem sokban. Eddig is ott volt körülöttem és beszélgettünk, ez most is így van. Annyi változott még, hogy mióta bejelentettük a kapcsolatunkat, rengetegen kérdezősködnek róla.
Beijing: Ez így igaz. És ha már a cipőimnél tartunk: nekem is fura, hogy ennyi alaprajz és műszaki cucc van körülöttem, elhiheted.

GQ: Mi a legjobb és a legrosszabb tulajdonsága a másiknak?
Nico: Nem tudnék rossz  tulajdonságot mondani... azaz tényleg szokatlan, hogy egész butikokat kell eltolni magam elől, mire bejutok a szobába, de Beijing ilyen és ezt el kell fogadni. Semmit nem változtatnék rajta. Jó tulajdonságából pedig nagyon sok van: bátor, tűzrőlpattant, gyönyörű... és ezt sokáig tudnám sorolni.
Beijing: Sorold csak! (megint nevetnek) Niconak azért van rossz tulajdonsága.
Nico: Meglepődtem volna, ha nem próbálsz belém kötni (látványosan sóhajtozik, a barátnője vigyorog)
Beijing: Komolyan! Sosem jegyzi meg, melyik pohár az övé, hanem csak levesz egy újat. Tipikus férfi. És eddig akárhányszor tévét néztem, mindig leült mellém és átkapcsolta focira! Csak úgy se szó-se beszéd! De ennek ellenére el kell ismerni, hogy a világ legaranyosabb, legodaadóbb és legjobb pasija, a francba is.

Nico magához öleli, Beijing a fejét rázza, de aztán mégis hagyja, hogy német kedvese egy rövid csókot nyomjon a szájára. Van egy olyan sejtésünk, hogy ha nem is holnap, egyszer még biztosan tudósítunk az esküvőjükről...
                                                                                   /szombat, GQ magazin, 12. oldal/




Lisette Petrolen reagált Karol Schneizer nyilatkozatára!

  A hír, miszerint ő és exbarátja, Jenson Buton fennhangon veszekedtek, még egész friss, a sztorival kapcsolatban máris ellentmondások léptek fel: Lisette Petrolen szokásához hűen nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban, ahogy Jenson Button sem, nem úgy, mint annak új barátnője (?) Karol Schneizer, aki egyedül a milliárdos angol örökösnőt okolta a történtekért, féltékenynek és hisztisnek titulálva. Ezt valószínűleg Miss Petrolen sem nézhette tétlenül, a család sajtó-ügyeiért és Javes Petrolen könyveléseiért felelős Parvati Abhand ugyanis az alábbi nyilatkozatot tette közzé pár órája: "Lisette Petrolen kikérti magának az őt ért vádakat és emlékeztetni szeretné Miss Schneizert, hogy a szóváltás csak közte és Jenson Button között zajlott, méghozzá őt nem érintő témában, ezért arra kéri Miss Schneizert, maradjon ki olyan dolgokban, amelyek rá nem tartoznak. A sajtó felé pedig szeretnénk jelezni, hogy egy apró nézeteltérésről volt szó az említett szórakozóhelyen, nem pedig hatalmas botrányra, mint azt írták. (Jenson Button például valóban eltört egy poharat, azonban nem dühében, hanem egy véletlen baleset következtében)"
Nagyon úgy tűnik, hogy Button régi és új barátnője nem kedvelik egymást - Lisette Petrolen talán féltékeny...? Lehet, hogy sosem tudjuk meg a választ, mint ahogy arra sem, mi is volt pontosan ez a veszekedés a német bárban...
                                                                      /kedd, sportboulevard.com/news/lisette-petrolen-schneizer-nyilatkozat/





Zelda Ann Roshingtonnak anyagi problémái vannak?!

Javes Petrolen volt felesége állítólag már nem tudja fenntartani mesés honolului villáját és azon gondolkozik, hogy kisebb és kevésbé fényűző házba költözik. "Mostanában nem áll úgy pénzügyileg, mint eddig - árulta el egy neve elhallgatását kérő bennfentes.- A galériája nem fedezi a hatalmas költségeket, amibe veri magát a luxuscikkekkel, amiket tonnaszámra szállíttat a házához. A pénz pedig, amit hat éve a váláskor gombolt le Javesről, erősen fogyóban van. Ki tudja, mit fog kezdeni..." - sajnálkozott. Ebben nagy valószínűséggel van igazság, néhány napja ugyanis egy több évvel ezelőtti kollekcióból származó Fendi blúzban kapták lencsevégre, amely eddig elképzelhetetlen volt Zelda Anntől. Nagy port kavart az a nyilatkozata tavaly, mikor azt nyilatkozta, hogy "képtelen lenne egy nem idei kollekcióból való ruhadarabot viselni, mert úgy érezné, égeti a bőrét" Vajon mihez kezd akkor, ha ezeket már tényleg nincs pénze megvásárolni...?
                                                                         /vasárnap, hallyis.com/heti-bulvar-anglia/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése