2013. május 25., szombat

Lisette - Heti hírek

Kimi Räikkönen és Lisette Petrolen - Ténylegesen együtt?
Pár napja kezdte el foglalkoztatni a sajtót a kérdés, hogy mégis mi lehet a finn világbajnok és az angol milliárdos, Javes Petrolen lánya között: talán már meg is kaptuk a választ, ugyanis tegnap este Räikkönen Petrolennel érkezett egy felkapott londoni szórakozóhelyre, ahonnan együtt is távoztak, sőt! Szemtanúk szerint nevetgéltek, beszélgettek, csókolóztak és le sem vették egymásról a szemüket. Megkérdeztük az ügyben Kimi Räikkönen sajtófőnökét, de ő nem kívánt reagálni. Nem úgy, mint a Jenson Buttont képviselő Alek Noviszkij, aki szűkszavúan annyit mondott "Jenson Button és Lisette Petrolen kapcsolata már véget ért, nincs közünk ahhoz, kivel kezdeményez kapcsolatot Miss Petrolen a továbbiakban." - Ez már csak azért is érdekes, mert néhány hete az angolok világbajnoka még ódákat zengett volt barátnőjéről és arról is, mennyire szeretné visszakapni őt... azért reméljük Räikkönen és Button nem fognak összeverekedni se a pályán, se azon kívül...
           /Vasárnap, www.sportgossip.com/rai-pet-tenylegesen-egyutt-3020/







Beijing Petrolen és Rosa Toulmanov twitteren gyűlölködik!
Mindketten angol milliárdos örökösnők, csinosak, fiatalok és szépek, de úgy látszik, a mondás, miszerint két dudás nem fér meg egy csárdában, igaznak bizonyul: egyfajta virtuális hadviselés kezdődött meg közöttük.
Azt nem tudni, mi váltotta ki ezeket a heves indulatokat, mindenesetre tegnap este Rosa Toulmanov megosztotta twitter-profilján (amelyet itt megtekinthet) Beijing Petrolen fényképét és csak annyit fűzött hozzá: "Srácok, tényleg beszavaztátok őt a tíz legszebb angol nő közé...?" Erre persze kommentek kezdtek el özönleni, főleg a sértett fél részéről: Beijing Petrolen rajongói szinte versengve szidták Rosát, mire az ő tábora is acsarkodva esett nekik. Persze Beijing reakciójára sem kellett sokat várni: a megszokott szemtelen eleganciával csak annyit írt egy óra múlva: "Skacok szurkoljunk együtt @Ro_Toulmanov-nak: meggyőződésem, hogy öt-hat arcplasztika, zsírleszívás és némi photoshop hatására ő is fent lenne ezen a tizes toplistán... Rosa drágám, nagyon drukkolok :))" - Ezt a tweetet aztán szinte rekordszámú csiripelő retweetelte, köztük Lisette Petrolen, Nico Rosberg és Nicky Palermo is. Rosa Toulmanov vagy a visszavágás népszerűségétől, vagy magától Beijingtől bedühödött és közzétette véleményét: "@beijingpetrolen neked csak az arcod nagy és azt sem tudjuk, hogy pontosan mire is! Csak fogadd el a helyzetet és kész, nem kell a kislányos hiszti! Hülye picsa." - nos, ez alapján a zavart, hevenyészett tweet alapján mi inkább őt mondanánk hisztisnek, de erre még csak ráerősít Beijing Petrolen kegyelemdöfése: retweetelte Rosa markáns véleménynyilvánítását és csak egy mosolygós fejet fűzött hozzá...
Kérdés, hogy mi hozta elő a vadállatot az orosz médiamágnás lányából? Vajon lesz az ügynek folytatása? Szerintünk mindenképpen...
                                                   /Szombat, www.onlinedaily.com/friss-hirek-3133353hjf5%/








Nico Rosberg villáminterjú!
A németek büszkeségét a paddockban kapom el: éppen az FIA egyik dolgozója, történetesen Beijing Petrolen elől: eddig együtt nevetgéltek.
JAD: Ne haragudj, hogy elraboltalak a beszélgetőpartneredtől...
Nico Rosberg: Semmi baj, Beijing már menni készült, sok a dolga, rendelkezésedre állok.
JAD: Sok barátod van az FIA-ból?
Nico Rosberg: (nevet) Azt azért nem mondhatni. Senkivel sincs konfliktusom szerencsére, de azért ezt nem úgy kell elképzelni, hogy futam után leülünk egy grillpartira. Beijinggel viszont régóta jóba vagyunk már. Tinikora óta ismerem, ezért láthatsz sokszor vele. 
JAD: Szóval hiszel a fiú-lány barátságban?
Nico Rosberg: Erre nem igazán tudok válaszolni, talán olyan esetben igen, ha mindkét fél kizártnak tartja, hogy összejöjjenek. De nem tudom, ezt valami filozofikusabb beállítottságú embertől kell megkérdezned. 
JAD: Hogy tetszik Anglia?
Nico Rosberg: Nagyon szép hely, csodás környezet, történelem, emberek... minden nagyon tradicionális.
JAD: És a futamtól mit vársz?
Nico Rosberg: Az autónk még mindig elég ramaty versenytávon és a Lotus nagyon erősnek tűnik, úgyhogy körülbelül a szerencsében bízok, hozzátéve, hogy Kiminek és Romainnak jó esélyei vannak a holnapra nézve.
JAD: Sok szerencsét, Nico.
                                                     /Szombat, JAD napilap, 3. oldal - Villáminterjúk/







    Ebben a hónapban Lisette Petrolent kértük meg, hogy töltse ki tesztünket a Noir olvasói számára. A csinos angol lány klasszikus eleganciával és bohókás szórakozottsággal válogatja össze a ruháit, megteremtve egy modern nőideált egyedi stílusával. Ezért esett rá a választásunk, mikor megkértük, hogy fejezze be a mondatainkat:

Három tárgy, ami mindig van a táskámban:
Lisette: Telefon, pénztárca és slusszkulcs.

Három dolog, amit magammal vinnék egy lakatlan szigetre:
Lisette: Vizet, a sarki kínai éttermet és egy jelzőrakétát, hogy valaki észrevegyen és hazahozzon...

Legkedvesebb gyerekkori játékom:
Lisette: Volt egy mini-lakóautóm négyéves koromban, teljesen az én méretemre volt tervezve, halványsárga alapon kis citromminták voltak a falain, nagyon aranyos volt, imádtam, még akkor is, ha igazából persze nem lehetett közúton használni.

A legjobban öltözött celeb szerintem:
Lisette: Victoria Beckham és Bérénice Marlohe. Meg a nővérem, Beijing. Hihetetlen sok ruhája van és két perc alatt fel tud úgy öltözni, mintha a kifutóról lépett volna le éppen.

Amitől félek:
Lisette: Nincs igazán ilyen, talán a pókoktól... nem félelemnek mondanám, inkább irtózok tőlük egy kicsit, de azért nem ugrok az asztal tetejére sikítva, ha meglátok egyet a szőnyegen mászni.

A kedvenc ételem-italom:
Lisette: Emily joghurtos taccoja a kedvencem, ezt már régóta profin csinálja. Nincs kedvenc italom, mindegyiket szeretem, kivéve az energiaitalokat. 

 Kedvenc filmem:
Lisette: Nem vagyok nagy filmnézős... az Álomháború és a Parfüm tetszett, ezeket már sokszor láttam. A Rush-t is nagyon várom már...

 Egy szépségtipp a Noir olvasóinak:
Lisette: Hűha, talán a rossz embert kérdezitek... nem tudnék semmilyen otthoni praktikát megosztani veletek, de a lényeg, hogy ne akarjatok mások lenni, mint amilyenek vagytok... ne a posztereken szereplő vékony modellek legyenek a példaképeitek... csak érezzétek jól magatokat a bőrötökben.

Nos, ezt mi sem írhattuk volna szebben... köszönjük a bátorító és vicces válaszokat Lisette Petrolennek!
                                                              /Kedd, Noir, Heti Válasz-rovat, 36. oldal/ 








Vivian Sibold megerősítette szakítását Nico Rosberggel! Csak nálunk!
A pár hete még látszólag turbékoló gerlepár női tagja ma végre kamerák elé állt és elmesélte szakításuk részleteit. 

Vivian a népszerű 'Nacht' címet viselő német tévéműsorban jelent meg tegnap este, ahol is a műsorvezető, Sebastian Klinsmann kifaggatta őt mindenről, elsősorban a szakításáról: Sibold és Rosberg Németország Beckham-házaspárjaként voltak számon tartva az országban, ezért érhető, hogy a németeket érdeklik a szakítás okai és körülményei. Vivian csinos ruhájában az első pár percben láthatóan zavarban érzi magát a kérdések kereszttüzében, mikor azonban megszokja a kérdéseket és a kamerákat, már felszabadultam felelget. "Szögezzük le, hogy semmi bajom nincs Nicoval" - kezdi - "A kapcsolatunk elfáradt, ezt sajnos el kell fogadni, de nagyon sok szép emlék fűz hozzá, ezek még mindig kellemes élmények utólag... semmi negatív érzés nincs bennem felé. Sok évig nagyon jól elvoltunk mi ketten, még az utóbbi hetekben is... csak talán most vettük a bátorságunkat mindketten, hogy elmondjuk a másiknak, hogy ez már így nem működik. Semmi tányércsapkodós vita vagy kiabálás nem volt természetesen, csak leültünk ketten, mint két felnőtt és elmondtuk egymásnak, hogy akármennyire tiszteljük a másikat, ebben a kapcsolatban már nincs több és ezt sajnos el kell fogadnunk." Hozzátette, hogy semmiképpen sem egy harmadik személy miatt szakítottak, csakis közös megegyezés alapján döntöttek így. "Bár persze nem zavarna, ha összejönne egy lánnyal. Szabad ember és azt tesz, amit szeretne, én örülnék neki, ha boldog lenne. Még mindig nagyon sokat jelent nekem, szinte testvéremként szeretem, de ez ugyebár nem ugyanaz, mint egy mindent elsöprő szerelem érzése..." - fejezte be egy biztató mosollyal a közönség felé, akik így lassanként belenyugodhatnak, hogy két kedvencük külön utakon folytatja...
                                                 /Csütörtök, People! magazin, 12. oldal/ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése