2013. július 9., kedd

Heti hírek

Ne felejtsétek el, hogy ITT el tudjátok olvasni az új sztorim lehetséges részleteit és jobb oldalon szavazhattok a nektek legjobban tetszőre .) Nemsokára pedig jön a következő rész :)

 
                Jenson Button és Karol Schneizer - vele vigasztalódik a brit világbajnok?!

       Eddig Jenson Button siránkozásától volt hangos a bulvársajtó, ugyanis minden alkalmat megragadott, hogy üzenjen volt barátnőjének, Lisette Petrolennek, hogy szeretné visszakapni. Most azonban úgy tűnik, már nem tart igényt a milliárdos örökösnőre, ugyanis a hétvégén több szemtanú is egybehangzóan állította, hogy a 'Tegnap után' c. film sztárjával, Karol Schneizerrel mulatott a McLaren sztárja. 
"Nevetgéltek, beszélgettek, egy pillanatra sem tévesztették egymást szem elől" - mesélte az egyikük - "lerítt róluk, hogy komoly dologról van szó". Nos, Mr. Button igazán megérdemelne már egy komoly kapcsolatot, mióta ugyanis Lisette Petrolen szakított vele, nem igazán találta a helyét. Talán Karol mindent megváltoztat...  
    Érdekes egyébként, hogy keresve sem találhatott volna Jenson olyan lányt, aki jobban különbözik Lisette-től. Míg utóbbinak jogász végzettsége van és minden úton-módon próbál hétköznapi életet élni, addig mostani barátnője, Karol nagy álmokkal érkezett New Yorkba, ahol aztán befutott színésznőként (és talán énekesnőként is, hiszen éppen készül az első albuma) és nem veti meg a jólétet sem: ő az a nő, aki százhúsz nyakláncot rendelt a Tiffanytól, mondván "minden alkalomra legyen mit a nyakába aggatni"
 - Akárhogy is, sok szerencsét kívánunk Jensonnek, hogy Karol ne törje össze úgy a szívét, mint exbarátnője.

                                                             /vasárnap, Celebrity Weekly, 4. oldal - rövid hírek/







Nicky Palermo új kollekciója hatalmas siker!
Az angol dizájnerlány hatalmasat alakított pár napja bemutatott új kollekciójával: az előzetes képeket Jenson Button exbarátnőjével, Lisette Petrolennel csinálták meg, ezek hozták meg az alapsikert - minden darab nőies, letisztult és mégis nagyon klasszikus. "Lisette személyisége nagyon jól jellemzi ezeket a ruhákat, remekül illik hozzá minden egyes darab. Talán ezért lettek olyan ütősek a kampányképek és ezért tetszik olyan sok embernek. Ez persze nagyon jól esik és arra ösztönöz, hogy további kollekciókat jelentessek meg. Rendkívül motiváló." - áradozott a tervező, Nicky Palermo, aki Lisette Petrolent az egyik legjobb barátnőjének nevezte és hozzátette, reméli még fognak együtt dolgozni, a mostani siker ugyanis arra utal, hogy egy jó irányba indultak el.



/ péntek, Vanity Fair/





Kimi Räikkönen: Nem érdekel, mit írnak rólunk!
A finn világbajnok azután akadt ki ilyen látványosan, hogy a sokadik kérdést tették fel neki Lisette Petrolennel kapcsolatban.
"Nem akarok mondani semmit erről, mert senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy kivel mit csinálok. Egyébként meg nincs köztünk semmi" - morgolódott, mire az egyik újságíró megjegyezte, hogy mégis rengeteg cikk és közös fénykép jelenik meg róla és Button exéről. "Nem érdekel, mit írnak rólunk. Azt írnak, amit akarnak. Nem az én problémám" - mondta ekkor. Ezután kérdeztük meg a másik érintettet, Lisette Petrolent, mi a helyzet Kimi Räikkönennel. "Nem igazán tudok erre mondani akármit is. - hárított - Jóban vagyunk ez tény, de semmi olyan nincs közöttünk amely megérné ezt a nagy felhajtást" - fejezte be a nyilatkozatát furcsán. Megérdeklődtünk azt is, hallotte-e, hogy Jenson Button Karol Schneizerrel randizgat, de erre mindössze egy "Igen" volt a válasza, aztán sarkon fordult és elment. Talán mégsem hagyja annyira hidegen a volt barátja, mint azt mutatta?

                                                     /vasárnap, sportboulevar.com/news/kimi-rikkonen-nem-erdekel-mit-irnak/





HIVATALOS: Nico Rosberg és Beijing Petrolen egy pár!
Nem voltak alaptalanok azok a feltételezések, amelyek arra utaltak, hogy az idősebb Petrolen lány és Keke Rosberg fia között több van némi barátságnál vagy munkakapcsolatnál. Kora reggel ugyanis együtt adtak ki egy hivatalos közleményt, melyben beismerik, hogy együtt vannak, de azt tagadják, hogy a kapcsolatuk miatt szakítottak volna előző párjukkal. (Beijing Petrolen Dale Trawick-kel bontotta fel az eljegyzését, Nico Rosberg és Vivian Sibold pedig közös megegyezés alapján döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják - a szerk.) Azt is hozzátették, hogy komolyan veszik egymást és szeretnék, ha a sajtó tiszteletben tartaná a magánéletüket is. Utóbbira azért nem vennénk mérget, hiszen nyilvánvaló okokból az egész világ kíváncsi az F1 álompárjára. (a Petrolen-lányok egyébiránt mintha csak és kizárólag versenyzőkhöz vonzódnának mostanában - Lisette Petrolent Jenson Button után a napokban Kimi Räikkönennel hozták hírbe) 
Megkérdeztük Beijing Petrolent kapcsolatuk hátteréről: "Régóta nagyon jóban voltunk már, Nico mindig is az egyik legjobb barátom volt, sokat találkoztunk, beszélgettünk - ez a barátság alakult át szerelemmé, miután mindketten véget vetettünk az előző kapcsolatunknak" - magyarázta. Sok boldogságot Beijing és Nico!

                                                                    /szombat, motorsport.com/breakingnews-3535/




Interjú: Jenson Button

Jenson fáradtan ül a McLaren motorhome-jában az időmérő után, de becsületére legyen mondva, igen keményen próbálkozik, hogy összehozzon egy biztató mosolyt.

HF: Ne haragudj, hogy ezt mondom, de fáradtnak tűnsz.
JB: (sóhajt) Nem haragszom, tényleg nagyon elfáradtam ebben az időmérőben. Sajnos az autó nem működött olyan jól, mint tegnap. Kicsit túlkormányzott volt. De remélem a legjobbakat holnapra: egy jó taktikával sokat léphetünk előre.

HF: Szeretsz itt versenyezni?
JB: Csodás pálya, remek a környezete, jól lehet előzni... igen, szeretek itt versenyezni. Csak jobb lenne, ha kicsit előrébbről indulnék - a kilencedik helyről nem lehet megváltani a világot. De mint mondtam, nagyon szép környék, remek emberek... minden adott egy tökéletes hétvégéhez.

HF: Emberek? Több szemtanú szerint is jól érezted magadat Karol Schneizerrel... mikor azt mondod 'remek emberek' rá gondolsz?
JB: Az összes németre gondolok, úgy mint pályaőrök, rajongók és egyáltalán mindenki, aki itt van. Karol egy nagyon tehetséges és kedves lány, örülök, hogy lehetőségem volt megismerni.

HF: Nem frusztrál, hogy a volt barátnőd is itt van a verseny helyszínén?
JB: Nem mondhatnám. A szakításunk után volt pár hét, mikor nagyon feszült volt a viszonyunk, de mára azt hiszem mondhatjuk, hogy ez normalizálódott. Úgy látom, mostanában boldog és ennek én is csak örülni tudok. Azt azért nem mondhatom, hogy nem hiányzik még mindig, de ezek már csak az utórengései egy másfél éves kapcsolatnak, nincs jelentősége. De természetesen nem zavar, hogy ugyanúgy ott van a boxutcában vagy ilyesmi.

HF: Esélyesnek tartod, hogy valaha újra összejöjjetek?
JB: Nem igazán, de erről nem szeretnék beszélni.

HF: Rendben, váltsunk témát. Mit vársz a holnapi futamtól?
JB: Jó lenne összehozni egy dobogós helyezést... egy jó rajttal és mint mondtam, egy jó taktikával ez megoldható. Kissé előrébb jönnénk az összetettben is. Szuper lenne, mert a csapat kissé megint egy hullámvölgybe került, innen kellene kikeveredni valahogyan. 


HF: Sok szerencsét kívánunk!

                                                                 /szombat, NapiSport, 2. oldal /

2 megjegyzés:

  1. Szia :)
    Már el is felejtettem, hogy híreket is szoktál hozni, de már tényleg hiányzott, olyan régen volt :) Amúgy az egyik kép nem hagy nyugodni. A Beijing és Nico cikke melletti fotó! Az hogy a francba?! Idén volt Monacóban, de akkor Viviant smárolta le! Szóval csak Photoshop lehet, de ha igen annyira profin megcsináltad te (vagy valaki más) hogy tényleg olyan mintha valóságos lenne :D
    Lécci válaszolj mert rettenetesen érdekel :D
    És persze várom az új részt is :))
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahaha :DDD Igen, az Vivian eredetileg :D Én csináltam és mivel tök máshogy néznek ki, egész sokáig munkálkodtam Vivian arcán hogy Beijingre hasonlítson :))) Örülök ha tetszik :DDD Meg hogy hiányoztak a hírek, na annak is nagyon örülök ;DDD Az új rész ma vagy holnap fent lesz :)

      Törlés