2013. március 9., szombat

Lisette - Heti hírek

 Néhány rész után lesznek részletek, cikkek a sztorihoz. Tartalmilag ez is a fichez tartozik, de ezek amolyan kollázsok, amik előrevetítik a következő részek történéseit :)

Írjatok jó sok komit, meg a chatet is használjátok, azért van :))))






Zelda Ann Roshington kitálal!
Javes Petrolen exfelesége mindent elmond lapunknak a volt férjéről, házasságáról, a lányairól, önmagáról.
   A lakásában találkozom Zelda Annnel. A gyönyörű formára vágott sövény és fekete járólapok még az amúgy is gyönyörű Honolului villák közül is kiemelkedik. Látszik, hogy Zelda művészi vénával rendelkezik. Csodálatos narancssárga ruhában nyit ajtót, széles mosollyal az arcán.


GQ: Meg kell kérdeznem: mégis honnan van ez a lenyűgöző ruha?

Zelda Ann Roshington: Ó, tetszik? Köszönöm. Andrej Lovsztijik jó barátom, ő tervezte és készítette el számomra. Bemutatta a nyári kollekciójában is, de ez az egyetlen korallszínű darab, a többi mind hófehér.

GQ: Sok hozzá hasonló ismerőse van?

ZAR: Nem mondhatni. Szeretem a művészeket és én egy divattervezőt éppúgy művésznek nevezek, mint egy festőt vagy szobrászt. Új, gyönyörű dolgokat hoznak létre. Az ilyen emberekkel általában hamar megtalálom a közös hangot.

GQ: Javes Petrolen is ilyen ember volt?

ZAR: Ez egy jó kérdés. Nem ezzel az oldalával fogott meg. Ő tárgyilagos, tanult, művelt ember. Nagy valószínűséggel ez is szerepet játszott abban, hogy ez lett a házasságunk vége. Pénzzel nem lehet megváltani a világot.

GQ: Javes Petrolennek csak a pénz számít?
ZAR: Csak a pénz és az üzlet. Ezért nem volt egyszerű a lányainkat sem felnevelni így. Én voltam otthon kettőjükkel, miközben jött az ihlet és nem tudtam kiadni magamból, mert két gyerek felügyelete nem részmunkaidős foglalkozás. Ezért is fáj, hogy ellenem tudta fordítani Lisette-t és Beijinget. De nem az ő hibájuk: Javes jó üzleti érzékkel megáldott, rafinált ember: könnyedén rossznak állított be a szemükben.

 
GQ: Nem is tartják a kapcsolatot?
ZAR: A lányaimmal...? Nos, Beijing valamivel nyitottabb szemléletű, vele beszélgetünk néha, de a munkája miatt el van havazva szegénykém. Lisette, úgy érzem, teljesen az apja által irányított báb. Nincs önálló gondolata, szerény, szelíd lány. Javes teljes mértékben kihasználja őt ellenem és különböző céljai elérésére.
 
GQ: Súlyos dolgokat mondd..
ZAR: Mert ezek valóban súlyos dolgok...
 
GQ: Mondana példát? Miből szűrte le mindezt?
ZAR: Mindenben egyet ért vele, szinte árnyékként követi őt (Javes Petrolent - a szerk.) Biztos vagyok benne, hogy ez a 'kapcsolat' Jenson Buttonnel is csak egy nyomás apai részről Lisette felé - talán Javes valami féle üzleti húzásra készül a McLarennel. Kvázi eladja a lányát egy szerződésért.
 
GQ: Azt értem, hogy Ön szerint Javes Petrolen képes erre... de Jenson Button vajon képes hamis érzéseket színlelni?
ZAR: Jenson Button... nézd, én évekig az autóversenyzők, szerelők és FIA szakemberek között éltem. Hidd el: a versenyzőknek nincs idejük semmire. Főleg nem egy kapcsolatra. Lisette csinos, szép arcú, botrányoktól mentes milliárdos csemete. Jenson Buttonnek jó partit jelent, hogy ott helyben van, akárhányszor pár percre unja magát és kedve lenne egy lányhoz. Nyilván neki is megvan a magához való esze: itt egy lehetőség, hogy Javes Petrolen nyomja őt a sportban és ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy a gyönyörű lányával járkál néha kézenfogva.

GQ: Tehát Lisette...?

ZAR: Lisette egy naiv kislány. Neki mindenki azt mondta, hogy Jenson Button fülig szerelmes belé, ő pedig elhiszi és a rózsaszín ködtől nem is lát semmit. Sajnálom, hogy így van...

GQ: Jenson Button sajtósa pár napja tudatta a világgal, hogy Jenson és Lisette szakítottak. Nem tudott erről?
ZAR: Valóban...? (meglepődik és eltelik pár perc, mire folytatja) Nem hiszem, hogy Lisette eszmélt volna fel... talán csak Jensonnek lett elege abból, hogy csak egy nővel lehet éppen nyilvánosan.

GQ: Szóval Lisette-t naivnak tartja. És Beijing...?
ZAR: Beijing más tészta. Teljesen más a két lány. Beijing nem fél az új dolgoktól, a változástól. Viszont jobban is hasonlít az apjára. Helyezkedik, csak a saját érdekeit tartja szem előtt és a pénzt. Borzasztóan anyagi alapokra helyez mindent az életében. De büszke vagyok rá, mert remekül csinálja.

GQ: Mi vezetett a váláshoz?
ZAR: Ez egy nagyon összetett kérdés. Javes egész egyszerűen nem képes arra, hogy együtt éljen valakivel. Akármilyen szerelmes voltam, ezt be kell látni. Nem tud viszontszeretni vagy egyáltalán szeretni. A lányaimat egyedül neveltem fel, az apjukat szinte soha nem látták. Sok időnek el kellett telnie ahhoz, hogy ezt magamnak is bevalljam, de így volt. Egyszer aztán remegő lábakkal elhatároztam, hogy most vége: összepakoltam és elmondtam neki, hogy válni akarok.
Nem mondott semmit, de a lányaimat pillanatok alatt ellenem fordította. Ez az, ami igazán fáj.

Egy megtört anya, egy szerető feleség szomorú története ez, aki nem adta fel, hanem galériát nyitott a Marshan Avenue-n, amely naponta több ezer érdeklődőt vonz. Kezdi újjáépíteni az életét, amiből kiszakították. Sok szerencsét kívánunk Zelda Ann Roshingtonnak sok millió egyedülálló nő nevében!
                                                       /kedd, GQ magazin, Susie Mettleson írása/







Lisette Petrolen és Jenson Button - újra együtt?

A Hanso Al'd Kleiron-ban, azaz ismertebb nevén a HAK-ban látták a két fiatalt, amint élvezik az éjszakai életet Londonban.
Arról nincsenek információnk, hogy tudták-e, hogy a másik is ott lesz, mindenesetre egy bennfentes elárulta, hogy az este folyamán beszélgettek is - talán meg akarják menteni a kapcsolatukat?
  Nem mellesleg Rosa Toulmanov is részt vett a heti HAK buliban: volt barátjával, az angol olimpikonnal, Lastard Stiltonnal látták... és Jenson Buttonnel. Rosa és Lisette eddig egészen baráti viszonyban voltak, kíváncsian várjuk, hogyan hat ez a Button-Toulmanov barátság erre a bizonyos viszonyra.
Néhányak szerint mintegy húsz percen keresztül folyt a bizalmas beszélgetés Rosa Toulmanov és Jenson Button között. Bárcsak hallhattuk volna, miről van szó...
                                           /Okay! magazin - Rövid hírek rovat - kedd/





Javes Petrolen nem reagál Zelda Ann Roshington vádjaira!

Javes Petrolen szóvivője tett nyilatkozatot:
"Mr Petrolen nem kíván reagálni vagy visszavágni volt felesége nevetséges vádjaira. Ezeknek semmi alapja és úgy gondolja, ezzel csak saját maga ellen dolgozik Miss Roshington - vádaskodással semmire sem megy. Lányaik kritizálását viszont sértőnek találja, sőt! A nevükben kikéri magának az őket illető sorokat a kedden megjelent GQ Magazin interjújában és szeretné, ha nem Beijing illetve Lisette Petrolen inná meg a levét Zelda Ann Roshington pénzéhségének és érzéketlenségének. Többet pedig nem kívánunk mondani az üggyel kapcsolatban"
habár Zelda Ann igen keményen nyilatkozott volt férjét és lányait illetően (ide kattintva elolvashatja az egész interjút), ahelyett, hogy a GQ reményei szerint sajnálatot vagy megértést kapott volna, csak emberek ezrei írták meg nemtetszésüket a magazin oldalán. "Lisette Petrolent nem ismerem és mégis többre tartom és jobban szeretem, mint a saját anyja. Emberek, ez nem normális!" - írta az egyik kommentelő, M. Katja Liverpoolból.
                                                     /csütörtök, részlet az F1 Bulvár internetes hírhálózatról/






Beijing Petrolen és vőlegénye, Dale Trawick felbontották eljegyzésüket!

Rájár a rúd a Petrolen-lányokra. Nem elég, hogy a kedden megjelent GQ Magazinban leközölt Zelda A. Roshington-interjú miatt folyton követik őket az újságírók, még a párkapcsolati problémájukat is orvosolni kell: Lisette Petrolen pár hete szakított Jenson Buttonnel másfél év után. Most pedig Beijing Petrolen és Dale Trawick döntöttek úgy, hogy külön utakon mennek tovább. Egyikük sem nyilatkozik, de sejteni lehet, hogy van valami a levegőben: egyik napról a másikra döntöttek így, két napja ugyanis még vidáman mosolyogtak a paparazzók kameráiba, miközben a Nahiti kávézóban élvezték egymás társaságát.
Szurkolunk mindkét Petrolen-lánynak, hogy minél hamarabb túltegyél magukat a szerelmi csalódásaikon!
                                                                    /szomkbat, részlet az F1 Bulvár internetes hírhálózatról/

2 megjegyzés:

  1. Szia :)
    Már az első részben is imádtam ezeket a sokat sejtető és nagy jelentőségű cikkeket, és örülök hogy most visszatértél ehhez a megoldáshoz, mert most mindenkit kivesézett a sajtó a Petrolen családból és ez még izgalmasabbá teszi a folytatást!
    Már alig várom :)
    Puszi!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm :)) Gondoltam rá, hogy 3-4 részenként lesz egy ilyen is :)

    VálaszTörlés